algemene voorwaarden - Dots&Zo

producten
producten
Ga naar de inhoud

algemene voorwaarden

Bestellen
Bestellen gaat via 'de webwinkel'. Specificatie van bestelde producten, zoals kleuren, materialen of aan te brengen namen moeten worden vermeld in de tweede stap van de bestelling (Klantgegevens) in het invulvak 'Opmerkingen'.
Prijzen
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.
De bestelling ophalen kan ook, maar uitsluitend op afspraak.  Uiteraard   betaal je dan geen verzendkosten. Vermeld dit duidelijk bij  opmerkingen   tijdens het bestellen (stap 2 'Klantgegevens').
Betalingsvoorwaarden
Nadat de bestelling geplaatst is ontvangt de klant een bevestigingsmail. Hierin staat een overzicht van de bestelling, het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) en de betalingsinstructies. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling in productie genomen, of indien voorradig direct voor verzending gereed gemaakt en verzonden. Producten met naam of producten naar wens(en) van  de klant gemaakt kunnen een langere leveringstermijn hebben.
Verzenden
Verzending van bestelde artikelen vindt plaats per PostNl. De daar gangbare kosten zijn voor rekening van de klant. Alles wat niet door de brievenbus past wordt pakketpost. Verzenden is volledig voor eigen risico van de klant. Dots&Zo is niet verantwoordelijk voor het zoek raken of beschadigen  van   pakketjes tijdens de verzending. Op verzoek van de klant kan Dots&Zo het pakketje verzekerd verzenden. De extra kosten zijn voor rekening van de klant.
Download 'Algemene voorwaarden' in PDF-formaat.
Terug naar de inhoud